Müftü Cahit Çetin'e duygulu veda

Müftü Cahit Çetin

Osmanlı Payitahtı, Bursa Osman Gazi'ye atanan Müftü Hacı Cahit Çetin'e duygu yüklü veda düzenlendi.

Bandırma’da 6 yıl başarıyla görev yapan ve her kesim tarafından sevilip sayılan Müftü Hacı Cahit Çetin’in Osmanlı Payitaht’ı Bursa Osman Gazi’ye atanması nedeni ile Bandırma Cami görevlileri deneği tarafından düzenlenen veda iftarında duygu dolu anlar yaşandı.

Veda iftarına davetli konuklarını Etimaden işletmeleri konuk evi kapısında karşılayan Müftü Çetin, her zamanki zarif ve kibar kişiliği ile karşıladı.

Veda gecesine Bandırma Din görevlileri ve eşleri yanı sıra, Kaymakam Ali Mantı, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Balıkesir Büyükşehir Müftüsü Turgut Uçari, Eski Belediye Başkanlarından Hasan Sur ve Sedat Pekel, Devlet Hastanesi Baş Hekimi Dr. Muzaffer Şenveli, Dr. Zafer Yılmaz, Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet emin Erçakar, Gönen Müftüsü Hayrullah Yavuz, Erdek Müftüsü İsmail Yalçın, Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Kocabıyık, Etimaden işletme müdürü Recep Şekerci hazır bulundu.

Müftülük Şefi Ahmet Köse’nin Bursa Yıldırım Müftülüğü şefliğine, Müftü Hacı Cahit Çetin’ın Osmanlı Payitaht’ı  Osman Gazi’ye Müftü olarak atanması nedeni ile düzenlenen veda programında Bandırma Din görevlileri Derneği Başkanı Basri Temel, İhsaniye Camii İmamı Sezai Yılmaz,  Belediye eski Başkanı Sedat Pekel, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Büyükşehir Müftüsü Turgut Açari, Kaymakam Ali Mantı ve Müftü Hacı Cahit Çetin’in veda ve teşekkür konuşması ardından kendisi için hazırlanan taltif ve teşekkür armağanlarını kabul etti.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı